SEFF 17

Onsdag 1. februar gikk filmfestivalen SEFF av stabelen i kantinen på skolen. Over 300 elever, rektor, avdelingsledere og mange lærere hadde funnet veien til skolen denne kvelden. Filmfestivalen er finalen i et prosjekt for VG1 klassene i norskfaget. Allerede i oktober / november fikk elvene i oppdrag å lage film hvor hovedtema var kulturmøter, et av kompetansemålene i norsk. Alle elleve VG1 klassene våre gikk på med godt mot og god motivasjon, og i jaunuar 2017 stemte hver klasse frem 2 filmer som skulle representere klassen. Disse filmene ble vurdert av er jury som kom frem til vinnere i 6 klasser: åpen klasse, beste regi,  beste kortfilm, beste holdningskampanje, beste filmtrailer / drama og beste naturfagfilm . I tillegg stemte elevene frem "Folkets favoritt".

Seff 2017 -
Stille før stormen
Seff 2017 -  (18)

Vinnerne av de ulike klassene ble som følger:

• Åpen klasse og  Fokets favoritt ble vunnet av filmen "Homofilt"
  • Beste regi ble vunnet av filmen "Vær en god venn"
  • Beste holdningsfilm ble vunnet av filmen "Changemaker"
  • Beste trailer/drama ble vunnet av filmen "Rødhette og Wollfen"
  • Beste kortfilm ble vunnet av filmen "12 timer"
  • Beste naturfagfilm ble vunnet av filmen "Vindmøller"

embed

Del denne artikkelen på: